baby_child_cute_little_love_mom_mother_newborn-1170353

COS, SALUT I BENESTAR, INFANTILS - FAMILIARS, MATÍ, XERRADES

Cicle de tallers: maternitat i criança

3 des. , 2019  

En aquest espai us plantegem dues càpsules relacionades amb amb la criança dels vostres fills i el lideratge de la mare en el món laboral:

 • REBEQUERIES, LÍMITS I GESTIÓ EMOCIONAL DELS INFANTS – Dimecres 29/01 (11-13h) 

  En aquesta càpsula parlarem de la importància del vincle i de les figures d’aferrament, de com reforçar la capacitats parentals i sobre el desenvolupament i l’estructura emocional dels infants. Parlem de quin sentit tenen les emocions i la seva expressió, i veurem a l’adult com a intèrpret empàtic i filtre estabilitzador de les criatures. Veurem el camí que fa l’infant, de passar d’una vida íntima, sensitiva i familiar, a conquistar la seva autonomia poc a poc, per socialitzar-se i absorbir la seva cultura. Això ens portarà a parlar de límits i rebequeries.

  Impartit per: Jose Herrero, naturòpata i homeòpata en adults i infància.
  Preu: 8€ / càpsula.

   

 • QUÈ LIMITA LES DONES EN EL MÓN PROFESSIONAL – Dia i horari pendent

  La paritat de la dona en el món laboral està lluny de ser una realitat. Només hi ha un 16 % de dones que ocupen posicions de direcció a Espanya. Les diferències salarials són evidents. Les dones cobren en promig un 20% menys que els homes fent la mateixa feina. En aquesta xerrada parlarem dels estereotips de gènere que frenen la carrera professional de les dones i dels principals obstacles que han de fer front, així com les possibles solucions per fomentar el talent femení i la igualtat a les empreses.

  Impartit per: Laia Arcones, especialista en màrqueting personal i professional.
  Preu: Pendent.

Vine amb el teu nadó!

 

Comparteix-ho!


Comments are closed.