PROJECTE-CLICK-FUNDACIÓ-IReS-1140x482

Projecte Click

Un projecte de la Fundació Ires

– Atenció: aquest projecte ha canviat d’ubicació. Actualment els trobareu al Casal Llacuna, c/ Bolívia 49 –

Al març d’aquest any vam encetar una col·laboració amb la Fundació Ires, i amb un projecte adreçat a joves entre 15 i 20 anys que necessiten suport i acompanyament per afrontar el seu futur en els àmbits formatiu, laboral i social. Al projecte click es treballa per ajudar als joves a apoderar-se, a fomentar les seves potencialitats i autonomia per tal que puguin desenvolupar de forma integral el seu recorregut formatiu, laboral i personal, i generin vincles i xarxa entre ells. Es fa des de la flexibilitat i adaptant les metodologies i eines de treball a un llenguatge jove i a l’ús de les noves tecnologies.

El projecte es treballa des de dos grans eixos, un individual, i un grupal. Un espai dissenyat perquè els joves retrobin un objectiu vital; un espai per compartir, treballar i créixer; un espai on poder fer CLICK.

Les activitats que farem al Casal a partir de l’octubre del 2017 són:

 • GENERACIÓ “AMB”, Activa, Mobilitzada, Brutal (espai de suport a la formació) – dilluns 17-18.30h:
  Aquesta activitat està plantejada per joves que estan estudiant i necessiten ajuda per organitzar les seves tasques escolars, i puntualment suport per treballs, recerques i exàmens; joves que estan estudiant i tenen dubtes respecte al seu recorregut formatiu més òptim. Fem assessorament als joves i si s’escau acompanyaments a recursos formatius i cerca de beques. Joves que han abandonat els estudis i tenen ganes de reprendre’ls. En definitiva, ajudem als joves per tal que identifiquin el seu potencial, motivació i desig i aquests esdevinguin l’horitzó del seu circuit formatiu. A aquest espai els joves hi poden assistir de forma lliure (els dies i horaris que els faci falta i/o pactin amb els educadors).
 • YOUTUBERS WORKSHOP (Youtube per un tub) – dilluns 17-18.30h:
  Porta el canal youtube del CLICK (amb el suport de @outconsumer): grava i edita vídeos per penjar a la xarxa!
 • INSTA-GRAMMAR (taller d’anglès per divertir-se!) – dimarts 17-18.30h:
  Amb aquesta activitat, volem que els joves ampliïn el seu vocabulari en anglès a través de la música, les sèries TV, els jocs de taula… Plantegem una activitat lúdica, coneixerem les cançons a través de youtube, descarregarem les lletres i les traduirem.
 • “JOVANTATGES” (tardes per xerrar, no és fàcil ser JO(ve), però mola!) – dijous de 17-18.30h:
  Un taller on tu proposes de què es parla: xarxes socials, actualitat, cinema, música, moda estereotips, resolució de conflictes…

Descarrega’t el cartell aquí.

A part, el servei inclou la vessant comunitària que es vehicula a través de la plataforma noparo.org, amb la qual sumem sinèrgies amb les empreses de l’Associació 22@network, les quals ofereixen als joves, visites, formacions i processos de selecció; així com altres activitats comuntàries com el desenvolupament d’un taller de teatre social, en col.laboració amb l’Associació Escena Poblenou durant el 2017, i la col.laboració amb altres entitats i equipaments del Districte de Sant Martí.

Si t’agrada la idea, o coneixes algun jove que necessita fer clic, anima’l a venir!

Atenció: aquest projecte ha canviat d’ubicació. Actualment els trobareu al Casal Llacuna, c/ Bolívia 49.

Comparteix-ho!