tdha

XERRADES

Transtorn per dèficit d’atenció i/o hiperactivitat o TDAH

26 oct. , 2017  

Dissabte 4 nov, 11.15-13.15h

Aquesta xerrada, de base pluridisciplinar, està orientada tant a pares, mestres i d’altres educadors així com a qualsevol persona interessada en la matèria per tal d’informar i posar en coneixement un camp que a tots ens amoïna i que , per desgràcia, és mes freqüent del que voldríem i que afecta, precisament, la fase de l’aprenentatge: el transtorn per dèficit d’atenció i/o hiperactivitat o TDAH, que va associat tant amb problemes de relació i conductuals com el temut fracàs escolar.

Amb aquesta xerrada es pretén no només posar en coneixement la incidència estadística en la població d’aquests trastorns sinó també les probables causes que els desencadenen, vistes des de diverses perspectives terapèutiques. Conèixer això ens permetrà orientar la situació i anar a l’origen del problema, entrar en prevenció i detectar quan quelcom no va bé i pot acabar desembocant a la problemàtica.

Càrrec de: Roger Navarro Teruel, co-director del Centre d’Osteopatia Raquis. Osteòpata MROE núm. 164 / Fisioterapeuta Col. nº 1449.
Temes que es tractaran, ponents i especialitats:

  • 1.- Introducció i intervenció psicològica. Especialitat: psicologia. Ponents: Pablo Vilar, Catherine Pachón
  • 2.- La nutrició en el TDHA. Especialitat: nutrició i musicoteràpia. Ponent: Raul Arqueros
  • 3.- Reequilibració del raquis i del snc (eix crani-sacre). Especialitat: fisioteràpia i osteopatia. Ponents: Míriam Monterde i Roger Navarro
  • 4.- Imprompta cel·lular. Especialitat: homeopatia i naturopatia. Ponent: Montse Galve
  • 5.- S.O.S. Especialitat: biodescodificació. Ponent: Puri Martín

Dia i horari: Dissabte 4 novembre, 11.15h
Preu: Gratuït. CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA, ENVIA’NS UN CORREU! (Places limitades)

 

Comparteix-ho!


Comments are closed.