INICI

Banc de les migracions

3 març , 2021  

Vols acostar-te a través de la realitat virtual a un assentament informal a Líban?

La setmana del 15 al 19 de març

El “Banc de les migracions” és literalment un banc on, mitjançant la realitat virtual, trasllada els ciutadans i les ciutadanes a l’estiu de 2018 al Líban, un país que actualment proporciona llars temporals a més d’un milió de refugiats. En concret, es tracta d’un assentament informal on es troben vivint persones desplaçades procedents de països com Síria o l’Afganistan.

La visualització del vídeo es durà a terme en un format de realitat virtual, a través d’unes ulleres específiques per a això. Els espectadors podran prendre consciència sobre la realitat en la qual viuen moltes persones desplaçades i, posteriorment, tindran l’oportunitat de participar en un qüestionari on podran expressar les seves opinions i proposar iniciatives i propostes sobre com transformar la relació de la societat i el barri amb aquests col·lectius que arriben a la ciutat de Barcelona. 

Aquest projecte, liderat per la Creu Roja i en col·laboració amb diferents Casals de Barcelona, preten afavorir la inclusió de les persones migrades i refugiades i millorar, per tant, les seves condicions de vida.

Quan? la setmana del 15 al 19 de març, diferents horaris
Inscripcions:
clica aquí. (requereix inscripció prèvia!)
Activitat gratuïta.


Comments are closed.