General, XERRADES

Cicle de xerrades per als teus peluts!

15 abr. , 2023  

» Excursions canines: Com planificar una bona excursió amb el teu amic de 4 potes

En aquesta xerrada parlarem sobre com planificar una bona i segura excursió amb el teu amic de quatre potes, ja sigui individual o en grup: Avaluar la dificultat de la ruta, la nostra capacitat i la del gos per dur-la a terme, el material de passeig amb el que sortim a fer l’excursió, alguna pinzellada de farmaciola, alguns comportaments que podem observar dels nostres gossos quan estan en un ambient nou o la llibertat del gossos (deixar-los deslligats o lligats).

  • Dia i horari: Dijous 16 març, 19h
  • Preu: Taquilla inversa

 

» Gossos i pirotècnia

Explicarem què és l’educació canina empàtica i quines manifestacions té l’estrès en els nostres gossos.

L’objectiu és entendre com afecta la pirotècnia als nostres gossos per poder acompanyar-los de la millor manera. També parlarem d’alguns mites en relació amb l’acompanyament de la por, de com podem preparar-nos per la revetlla de Sant Joan i altres esdeveniments amb pirotècnia, així com d’alguns abordatges terapèutics per ajudar-los de manera natural.

  • Dia i horari: Dimarts 9 maig, 19h
  • Preu: Taquilla inversa


» Comportament caní

Els gossos no parlen, però es comuniquen de manera constant, tant amb nosaltres com amb altres gossos. Després d’aquesta xerrada entendre’m que la comunicació canina és molt més que els senyals de calma, ja que el comportament dels nostres gossos sempre ens parla de com se senten.

Aprendrem en quins aspectes ens hem de fixar per millorar la nostra comprensió i com una millor comunicació ens ajuda a millorar la relació amb el nostre gos, i enfortir el nostre vincle.

  • Dia i horari: Dijous 15 juny, 18.30h
  • Preu: Taquilla inversa

👉 A càrrec de: Nerea Ferran, de CanBiosis-Educació Canina Empàtica


Comments are closed.