EXPOSICIONS

Exposició fotogràfica: [el que els carrers m’expliquen], de Xavier Larrosa

7 febr. , 2022  

Inauguració el divendres 11 febrer, 19h

La present és una exposició de fotografies inèdites de carrer, escenes quotidianes que l’autor s’ha anat creuant durant els darrers 4 anys per diferents punts de la geografia europea.

Es poden trobar diferents ciutats com Milà, Verona, Chamonix, Oviedo i Logronyo, però sobretot Barcelona, on clarament hi ha el nombre més gran de fotografies. Podreu trobar fotografies en color i en blanc i negre, nocturnes i diürnes, amb gent i sense.

Deixeu-vos portar per les escenes, busqueu (o no) la part crítica de cada fotografia, penseu perquè “aquesta si i aquesta no”, però sobretot gaudiu-la i, si us ve de gust, feu-ho saber a través de xarxes socials:

@xavilr.nature
@feeling.street
@acsbacderoda

 

Sobre l’artista

Nascut l’any 1984 i natural de Barcelona, en Xavier fa ja uns quants anys que és aficionat a la fotografia.

Diria que vaig començar a fer fotografies per mi cap allà l’any 2007 però no ho sabria concretar, el que sé segur és que vaig començar només per poder tenir els records de la meva vida immortalitzats, explica.

Ara fa fotografia per gaudir del fet de fer-la i ja no es tracta només de fotografia de records, sinó que busca la part més artística d’una escena quotidiana.

Us esperem el divendres 11 de febrer, 19h, amb un petit refrigeri!
L’exposició restarà exposada fins al 4 de març
.

 


Comments are closed.