EXPOSICIONS

Exposició Diorama: “Naixement al poble del forjador”, de Carles Borràs Mañé

11 des. , 2020   Gallery

Del 14 desembre al 31 de gener

Per motius que tots i totes imaginem, la inauguració del tradicional Diorama no la podrem fer com fem habitualment: tots junts, amb un vernissatge i felicitant-nos el Nadal. Però no hem volgut deixar passar l’oportunitat de fer-vos partícips d’aquesta petita meravella.

El diorama que presenta enguany el Sr. Borràs l’ha anomenat Naixement al poble del forjador, ja que té com a element secundari els oficis d’una època, en concret una forja amb peces elaborades per un col·laborador habitual, el Ferran Ayet. Aquest diorama té una particularitat: totes les bigues i determinats materials estructurals estan fetes amb troncs i tronquets d’arbres del bosc (de Diagonal Mar!): “L’art de construir cases amb part de la naturalesa”, ens ha dit. No us perdeu el sota-sostre de la casa del poble!

Sempre ens preguntem d’on treuen aquests petits artistes les idees per a les seves elaboracions: aquest cop, ho hem descobert! El Carles té al seu taller un panell amb tot de fotografies: algunes fetes per ell dels llocs i pobles que ha visitat, altres extretes d’internet, fotos d’altres diorames… i agafa un trosset de cada part. Us adjuntem un petit making of… però no us perdeu el resultat final!

Si us agraden els diorames i voleu veure més obres d’en Carles, podeu visitar les exposicions del Museu Marés (Exposició col·lectiva Motius de la Costa Brava) i de la Casa dels Entremesos.

 

 

 


Comments are closed.