EXPOSICIONS

Exposició diorama: “L’empadronament”, de Carles Borràs Mañé

8 des. , 2021   Gallery

Inauguració el dilluns 13 desembre, 19h

El diorama que presenta enguany el Sr. Borràs i que inaugurarem el proper dilluns 13 de desembre, l’ha anomenat L’Empadronament, i representa el moment en què Sant Josep i la Mare de Déu van a inscriure al nen Jesús a l’Ajuntament del poble. 

Per fer aquest diorama, el Carles hi ha dedicat 6 mesos, 10 hores a la setmana!!! 😱 I no ha mancat l’ajuda dels seus amics, el Ferrany Ayet per a complements i el Vinyet per petites manualitats. Les figures són de Germans Castells.

Acompanyen aquest diorama altres tres diorames cedits per l’Associació de Pessebristes de Ciutat Vella, de la qual en Carles en forma part.

 

Sobre l’elaboració del diorama i making of

Aquest diorama presenta molta profunditat, i en Carles explica que per aconseguir aquesta perspectiva ha hagut de fer tot de línies i guies cap a un mateix punt, sobre totes les coses, aconseguint així aquesta profunditat. “A més, les línies dels arcs estan fetes a ma i amb un compàs, per fer correctament el semicercle”, puntualitza.

Sempre preguntem d’on treuen aquests petits artistes les idees per a les seves elaboracions: aquest cop, ens ho ha explicat! El Carles té al seu taller un panell amb tot de fotografies: normalment rebusca per internet i sobretot, ha buscat molt al món àrab, troba que els escenaris són més astístics i imaginatius.

Us deixem un petit making of… però no us perdeu el resultat final!

 

Us esperem el dilluns 13 desembre, 19h, amb un petit refrigeri!
Lexposició restarà exposada fins al 31 de gener.

Amb la col·laboració de:

 

 


Comments are closed.