EXPOSICIONS, PRÒXIMAMENT...

Exposició de collage: “Retalls d’una pandèmia”, de Maite Castillo

21 abr. , 2023  

👉 Del 28 abril al 26 de maig. Acte de cloenda: 26/05, 19h

Aquesta exposició és un recull de moments de la pandèmia explicat des de la mirada d’una infermera que es va contagiar de la COVID en la primera onada: de com es sentia com a infermera, com a pacient i com a dona. 

Això la va portar a fer tallers de collage terapèutic a l’Hospital del Mar, on treballa, per a professionals que volguessin compartir mitjançant la tècnica del collage el seu estat d’ànim, dos anys més tard.

 

Sobre l’artista

La Maite Castillo és infermera a l’Hospital del Mar des de fa 30 anys, però també té formació en fotografia i collage. La seva experiència laboral i la inquietud per las imatges, la fotografia i l’art, sempre ha intentat que vagin de la mà. Entre 

Entre les seves col·laboracions destaca la participació a l’exposició complectiva del centenari de l’Hospital del Mar de Barcelona al 2015, Cent anys mirant al mar; o SOS SONRISAS (2014-16) amb l’exposició Fotografia i Playmobils.

 

Sobre la tècnica del collage

El collage és una activitat que permet fer-se en qualsevol lloc: és econòmica i, si és compartida, té aquesta vesant terapèutica per poder expressar estats emocionals, tant en el record com en el present. És un punt de trobada per compartir i elaborar records, dols, experiències…

 

Quan? Del 28/04 al 26/05. Acte de cloenda el 26/05, 19h
On? Al Casal de Barri Bac de Roda-Poblenou
A càrrec de Maite Castillo, infermera de l’Hospital del Mar
👉 Complementa l’activitat un taller de collage que farem properament: demana’ns més info!

 

T’esperem el 26/05 amb un petit refrigeri 🥂!

 


Comments are closed.