EXPOSICIONS

Exposició pictòrica i poètica: “Fibromialgia, conviviendo con ella”

25 febr. , 2021  

El dijous 4 març, 19h
audiovisual, exposició pictòrica i xerrada amb l’artista (requereix inscripció prèvia)

Us proposem apropar-vos al Casal de Barri a la presentació de l’exposició Fibromialgia, conviviendo con ella. Una expo que es centra, com el seu títol indica, en l’entorn de la fibromialgia i la fatiga crònica. Malalties que l’artista Manoli Tapias expressa de manera artística mitjançant la pintura. L’exposició, que es completa amb un audiovisual i una xerrada per compatir vivències i experiències amb l’artista, es mostra des de fa anys per diferents sales d’art de Catalunya amb la finalitat de difondre i apropar el visitant a aquesta malaltia tan incompresa, que fins fa ben poc no ha estat reconeguda com a tal per l’Organització Mundial de la Salut.

Aquesta és una malaltia que afecta un 4% del total de la població i que només es pot identificar a través d’uns punts determinats de dolor. L’exposició és una demostració valent de la superació mental d’una malaltia. Manoli Tapias, davant d’una barrera incapacitant i limitadora com és la fibromiàlgia, aconsegueix superar-se a si mateixa i plasmar les seves vivències, malalties i patiment mitjançant l’expressió artística.

L’artista ens transmet, a través de la pintura, un recorregut personal d’aprenentatge i assimilació de la malaltia i els seus dolors. Un procés que queda ben plasmat en el conjunt de les seves obres. Desitja que l’exposició permeti entendre una miqueta més aquesta malaltia, i anima les persones a superar-se i continuar pel camí de la vida.

Quan? El dijous 4 de març, 19h
Què? Exposició pictòrica amb audiovisual i xerrada amb l’artista
Inscripcions: Clica aquí.


Activitat gratuïta.
Places limitades. Aforament reduït. 
L’exposició restarà exposada fins al 26 de març.

 


Comments are closed.