EXPOSICIONS

Exposició: Terrats i teulades del Poblenou, de Jordi Casademont

15 oct. , 2019  

Inauguració el dijous 31 octubre, 19h

Mentre preparàvem un reportatge fotogràfic, amb els companys Víctor i Irene, per a l’Arxiu Històric del Poblenou, vàrem tenir la sort de poder accedir als terrats d’alguns edificis del barri, com ara la casa Antònia Serra i Mas, l’Hotel Melià… Des de les altures se’m va acudir la idea de fer unes fotografies dels mateixos terrats que trepitjava i dels de l’entorn. No és un treball arquitectònic, sinó una visió personal de l’espai. És una mirada voyeur dels terrats veïns. L’objectiu és que l’ull de l’espectador es recreï indagant en l’espai mostrat.

T’esperem a la inauguració amb un petit refrigeri!

L’exposició restarà exposada del 31 d’octubre al 22 de novembre.

En Jordi Casademont és Professor de Cultura Audiovisual del batxillerat artístic a l’Escola Súnion. Estudia Disseny gràfic a l’Escola Massana i és soci del Fotoclub Poblenou des de fa uns anys.

Va iniciar-se en el món de la fotografia als 15 anys amb un curs a distància, que els seus pares li van pagar. Posteriorment va fer diversos cursos de fotografia, un dels quals al CEI (Centre d’Ensenyament de la Imatge), tenint la sort de compartir aula amb el gran fotògraf Joan Fontcuberta, especialitzant-se en tècniques de laboratori fotogràfic. Amb el Fotoclub Poblenou fa classes d’iniciació a la fotografia en alguns Casal de Barri, com per exemple el Casal espai Antoni Miró Peris.

 


Comments are closed.