Trobades amb l'autora/autor..., XERRADES

Trobada amb l’autora: Assumpta Montellà i Carlos

3 Mar , 2020  

Dilluns 23 març, 18.30h

El Club de Lectura us proposa una nova trobada amb autors/es, en aquesta ocasió l’autora Assumpta Montellà i Carlos, autora del llibre La maternitat d’Elna.

Les trobades amb autors/autores es realitzen un cop al trimestre amb l’objectiu de conèixer i comentar els llibres que proposen. L’activitat consta de dues parts: una conferència per part de l’autor i un col·loqui juntament amb els participants.

Us deixem més informació sobre l’autora per anar fent boca! 

Mataró 1958
L’Assumpta és Llicenciada en Història Contemporània i Diplomada en Antropologia Històrica.
Assessora històrica en documentals de TV3 i co-guionista en obres teatrals de temàtica històrica com La Maternitat d’Elna (Companyia Eòlia) i In Memoriam (Teatre Lliure), coordina sortides històriques juntament amb el MUME (museu exili de la Jonquera) i l’editorial ARA Llibres amb l’activitat literària “Itineraris amb l’autora”. També imparteix seminaris sobre la Guerra Civil i l’exili a Instituts i escoles de Secundària.

Els llibres publicats més importants són La Maternitat d’Elna, El Setè Camió , 115 dies a l’Ebre, El Silenci dels telers, entre d’altres.

Actualment està treballant en la versió teatral de El Silenci dels Telers i en assessories històriques en obres del Teatre Lliure dins el seu programa de Memòria Històrica, com també en el seu proper llibre programat pels finals del 2020 de temàtica IIGM a tocar de la frontera catalana.

Finalitzarem l’activitat amb una copa de cava.

Comparteix-ho!


Comments are closed.