ESPECTACLES, INFANTIL

Familiar: La Vila de Capdetrons, amb Sol Salat Teatre

8 Feb , 2021  

el divendres 19 de març, 17.30h

L’espectacle

Tenim un problema: a la Vila de Capdetrons no para de ploure i la gent està molt trista. L’alcalde, preocupat, decideix contactar amb el CIM (Centre d’Investigació Metereològica) per fer tornar el sol. Aconseguirà l’equip d’investigació solucionar el problema? Un espectacle ben tronat, on les nenes i els nens ajudaran als i les habitants de la vila a veure més enllà dels núvols i descobriran que l’alegria és dins nostre.

Espectacle amb perspectiva de gènere. A la Vila de Capdetrons la mirada feminista hi és tant en el llenguatge com en el contingut donant visibilitat a les dones científiques que han estat excloses dels llibres d’història, reforçant les seves aportacions per a crear nous referents femenins en un món (el científic) que ha estat altament masculinitzat.

Amb Sol Salat Teatre (Ivette Callís, Pau Murner i Sònia Sánchez). Gènere: teatre familiar. Idioma: català. Durada: 50 mins. Edat recom.: +3 anys. 

   Divendres 19 març, 17.30h 
   Gratuït

 

IMPORTANT:
» Cal recollir l’entrada de manera anticipada al Casal de Barri durant la setmana de l’espectacle. Màxim 2 entrades per persona.
» Aforament reduït segons normativa vigent. Es requereix control d’accés.
» És obligatòria la mascareta, excepte infants menors de 6 anys.
» No es podrà accedir a la sala un cop començada l’actuació.

 

Comparteix-ho!


Comments are closed.