INICI

Preparant el programa d’activitats més incert de la història!

29 jul. , 2020  

EN_CONSTRUCCIÓ

Sí, ho estem intentant, perquè confiem que la situació millori, les pors passin, i puguem recuperar una mica de normalitat. Serà fàcil? No. Ho podrem tirar endavant? Qui ho sap. Però nosaltres ho intentarem i comptem amb la complicitat del professorat, que no és poca cosa!

Us volem comentar algunes coses del proper programa:

  • Només obrirem els matins de dimarts i dijous (i totes les tardes laborables), com a conseqüència de la situació d’ERTE en què ens trobem els i les treballadores del Casal.
  • Pel proper trimestre, comptem amb la col·laboració, a més del Casal de Gent gran Quatre Cantons, de l’Institut Maria Espinalt els quals ens ha cedit el seu gimnàs cobert, i del pati dels habitatges tutelats.
  • No tindrem el format paper fins al setembre, quan tinguem una mica més de certesa sobre la possibilitat de realitzar les activitats aquí al Casal.

La nostra voluntat respecte el proper trimestre és donar continuitat a la majoria d’activitats habituals, però és possible que es modifiquin alguns horaris i aforaments de les activitats en compliment de les mesures de prevenció i seguretat del covid19. Quan tinguem el programa d’activitats tancat, el podreu consultar clicant AQUÍ. 

Aprofitem per desitjar-vos MOLT BON ESTIU!


Comments are closed.