INICI

Tancament del cicle 8M

30 març , 2023   Video

Amb aquest vídeo, elaborat per Malcriada Films, tanquem el mes de març i el cicle d’activitats en commemoració del Dia Internacional de la Dona.

Un cicle, amb una participació molt satisfactòria, que ha tingut activitats per diferents tipus de públic com xerrades-debat sobre maternitat amb dignitat, tastets d’autodefensa feminista on hi van participar, entre d’altres, mares i filles, formació sobre llenguatge inclusiu i una exposició sobre les nostres dones que podreu veure fins finals d’abril.

Aquesta expo (La nostra associació, amb veu de dona) ens ha fet especial il·lusió: donar visibilitat i posar en valor a les dones de la nostra entitat, que generen activitats comunitàries per fomentar la participació i cohesió del veïnat. Activitats visibles com la Festa Major, la Revetlla de Sant Joan, els cinemes a la fresca… i invisible, com les lluites per una sanitat pública millor mitjançant la comissió de salut, per la igualtat de gènere mitjançant la comissió de gènere, per la convivència entre famílies amb peluts i sense mitjançant la comissió de gossos, etc.

El comentari que més s’ha sentit, fins i tot per part de les pròpies dones, ha estat: “No pensàvem que fóssim tantes”. Sí que ho som, som moltes, més del 60% del nostre voluntariat.

Així que gràcies, dones, per donar veu a la nostra comunitat 💜

👉 Pots veure més info sobre l’expo aquí, o bé visitar-la!
https://www.cdbacderodap9.org/exposicio-dones-associacio/


Comments are closed.