#PARTICIPACIÓ I GOVERNANÇA

Acta assemblea usuàries i veïnat 19-03-24

8 abr. , 2024  

El passat mes de març va tenir lloc l’assemblea d’usuàries i veïnat. Aquesta trobada és un òrgan de control i governança que permet a les persones usuàries del Casal, i també veïnat, tenir informació sobre què està fent el Casal de Barri, tant a nivell econòmic com d’activitats. I permet també avaluar si agrada (o no) el model de Casal de Barri que ofereix la nostra entitat gestora.

Us fem 5 cèntims del que es va parlar:

  • Es va fer un retorn de les activitats realitzades al 2023 i del públic que ha freqüentat el Casal de Barri (clica aquí per veure la presentació). A grans trets:
    • El públic que freqüenta el casal són majoritàriament dones (un 80%), d’entre 45 i 65 anys principalment, i del barri del Poblenou i Diagonal Mar Front Marítim.
    • El 68% de les activitats van ser tallers, seguits per espais de trobada autogestionats (12%), xerrades (8%), rutes culturals (7%) i espectacles (6%).
    • Alguns dels projectes singulars i comunitaris millor valorats van ser l’exposició La nostra associació, amb veu de dona; la campanya de Sant Jordi Un llibre per un plat calent, per al Menjador Solidari de Ca l’Isidret; la paradeta d’artesania solidària per al càncer de mama metastàsic.
  • Es va explicar que al 2025 el Casal de Barri sortirà a concurrència, i que encara no sabem l’import de la subvenció.
  • Es va fer un recull de propostes per part de les persones assistents, entre les quals destaquen oferir més activitats en horaris de matí, recuperar les sortides en grup al teatre i activar la biblioteca, que actualment té poc ús.

Et deixem els documents complementaris:

📎 Acta completa
📎 Presentació memòria 2023


Comments are closed.