#PARTICIPACIÓ I GOVERNANÇA

Acta comissió de gestió 08-11-23

9 nov. , 2023  

Ahir dimecres vam realitzar la reunió amb la comissió de gestió, amb una alta participació dels diferents grups i espais de trobada del Casal, i vam tractar temes relacionats amb la programació de cara al 2024, així com alguns aspectes econòmics. Us fem 5 cèntims a continuació:

  • L’entitat gestora ha acceptat l’execució de la pròrroga per a la gestió cívica del casal del 2024.
  • L’Ajuntament va aprovar una proposta d’augment de preus de 2€ per part de l’entitat gestora en activitats del Casal de cara al 2024, a fi de minimitzar les pèrdues econòmiques anuals que genera la gestió del casal a l’associació (entorn els 4000€), amb el compromís de revertir la situació quan l’Ajuntament actualitzi la dotació econòmica que rebem.
  • Es van proposar, de cara al 2024, activitats interessants com un concurs de micro-relats de cara a Sant Jordi; un cicle de xerrades sobre memòria històrica; o un taller de gravat tèxtil relacionat amb el 8 de març.
  • Es va aprovar la Festa de Nadal del Casal en el mateix format que l’any anterior: concert familiar + xocolatada solidària amb Sant Joan de Déu. Data prevista 21 o 22 desembre, segons disponibilitat de tarima.

Et deixem els documents complementaris:

📎 Acta completa (en període d’esmenes fins al 17/11)
📎 Balanç trimestral


Comments are closed.