#QUEDATACASA, Consells i altres

Contingència violència masclista

7 abr. , 2020  

Actualització: Us annexem el document Recomanacions per a dones en situació de violència masclista, elaborat conjuntament entre la Sub-direcció General de Drogodependències, l’Agència de Salut Pública de Barcelona i la Direcció de Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona.

 descarrega’t el document en pdf.

Des de Mossos d’Esquadra ens comuniquen que:

“S’ha engegat un Pla de contingència per a la seguretat de les víctimes de violència masclista, domèstica i altres víctimes vulnerables, i demanen què la nostra/vostra participació és imprescindible per garantir la seguretat.

Com ja sabeu, la situació actual pel COVID-19 comporta una convivència permanent i la mobilitat reduïda de la ciutadania, fet que pot afavorir situacions d’abús i/o violència amb l’agreujant de la dificultat per a la víctima de no poder trucar als serveis, trobar suport de familiars, amistats o professionals.

Per aquests motius, us agrairíem que estiguéssiu atents a qualsevol situació de vulnerabilitat del vostre entorn i, si detecteu algun fet delictiu, ens aviseu al telèfon d’emergències 112.

Per altra banda, recorden també la via del correu electrònic com a opció de contacte, perquè sovint pot ser difícil parlar amb normalitat dins els domicilis. Així doncs, us adjuntem també les dades de contacte de les nostres comissaries amb els correus electrònics dels Grups d’Atenció a les Víctimes (GAV Sant Martí: ITPG31270@gencat.cat. C/ Bolívia 30-32. Tel directe: 934850123)


Comments are closed.