EXPOSICIONS

Exposició de maquetisme: ‘El Coliseu Romà’, de Joaquín Pérez Collado

5 abr. , 2022   Gallery

Inauguració el divendres 22 abril, 19h

En Joaquín Pérez Collado és un veí del Poblenou originari de Pavías (Castelló), que es dedica a la construcció de maquetes des de petit.

La passió pel maquetisme l’ha portat a elaborar diferents obres. En aquesta ocasió, com a enamorat de l’arquitectura e enginyeria romana que és, presenta el Coliseu Romà o Amfiteatre Flavio, elaborada amb fusta de balsa, massilla i aquarel·les.

Però moltes de les seves obres les podreu veure arreu: St Climent de Taüll, als Hogars Mundet; els 19 castells de la Sierra d’Espadán a l’església del poble, Sant Miquel de Montblanc, a la mateixa església… i altres, com el poble sencer de Pavías a escala, Santa Maria del Mar o Notre Dame, que es podran veure properament en una exposició que estan muntant a Jérica, Castelló.

No us perdeu aquesta meravella de maqueta: Us esperem el 22 d’abril amb un petit refrigeri!

 

Sobre l’elaboració de la maqueta i making of

En Joaquín porta des de que va començar la pandèmia elaborant aquesta maqueta, construïda en dues parts. Ha buscat els plànols per internet, per poder-la fer a escala (1:200) amb molta fidelitat, utilitzant materials naturals com la fusta de balsa, i altres com la massilla o les aquarel·les.

Us deixem algunes fotografies del making of!

 

L’exposició restarà exposada fins al 31 de maig. 


Comments are closed.