EXPOSICIONS

Exposició diorama: “L’estació de València”, de Carles Borràs Mañé

30 nov. , 2023   Gallery

Inauguració el divendres 15 desembre, 19h

El diorama que presenta enguany el Sr. Borràs i que inaugurarem el proper divendres 15 de desembre, és ben diferent: de debò que no us imagineu el que té preparat. L’ha anomenat l’Estació de València, i representa la posta de sol a l’estació de tren, amb el pessebre que allà hi tenen exposat.

Per fer aquest diorama, el Carles s’hi ha passat més d’un any!!! 😱 Confessa que li ha costat tant perquè ell no és maquestista, i per tant ha hagut d’aprendre rutines noves. I com habitualment, no ha mancat l’ajuda dels seus amics, el Ferrany Ayet per a complements i el Vinyet per petites manualitats. Les figures, aquest any i innovant, són d’Ali Express!

No us perdeu aquesta petita obra d’art!
Us esperem el 15 de desembre amb un petit refrigeri 🥂

 

Sobre l’elaboració del diorama i making of

Aquest diorama és sobretot una obra de maquetisme, i el Carles ens ha explicat que aquest li ha representat moltes hores d’investigació a Internet. Perquè ell, comenta, no és maquestista i per tant ha hagut d’aprendre noves maneres de fer. I també, ha repetit molts trossos perquè no quedaven com ell esperava: és una mica perfeccionista!

No obstant, s’ha entretingut molt i admet que fer aquestes coses li serveixen molt per passar l’estona i airejar el cap: és el seu passatemps i la seva passió. En aquesta ocasió, tot i que ell ja hi havia estat i per això ha representat l’estació de València, ha buscat fotografies a internet perquè el diorama quedés el més fidedigne possible. I, després, ha delineat les estructures a l’ordinador. De debò, demaneu-li com ha fet alguns detalls que semblen fàcils… no té desperdici.

Us deixem un petit making of… però no us perdeu el resultat final!

 

L’exposició restarà exposada fins al 31 de gener.


Comments are closed.