INTERCULTURALITAT

Jornada “periodismes diversos, periodismes transformadors”

28 oct. , 2016   Gallery

L’entitat que gestiona el Casal, l’Associació Cultural i Social Bac de Roda, ha participat aquest dimecres a la jornada “Periodismes diversos, periodismes transformadors” que s’ha portat a terme per la Xarxa Antirumors de Barcelona al Museu del Disseny (HUB), com a co-organitzadors de l’acte juntament amb altres entitats de la xarxa.

L’objectiu de la jornada, que es treballa des de fa dos anys al grup de comunicació de la xarxa, ha estat donar eines i fomentar espais comunicatius lliures de rumors, prejudicis i estereotips sobretot en els mitjans, però també a persones que a títol individual són altaveus / canals d’informació.

La jornada, a la qual van assistir més de 300 persones del món de la comunicació, va plantejar un munt d’activitats: taules rodones, ponències, exposició “Això (no) és real”, espai de networking i espais interactius, a mans d’entitats que treballen la diversitat cultural en el seu dia a dia (SOS Racisme, Fagic, Fundació Arrels), com de professionals del món de la comunicació com Lucía Asué Mbomio (TVE), Carme Colomina (Diari Ara), Sergi Vicente (BTV), Medir Plandolit (TV3, Vice), entre altres. Aquesta alta participació és molt bona notícia, doncs revela la necessitat i les ganes que existeixen a Barcelona de “normalitzar” la diversitat cultural.

Com a entitat fa temps que formem part de la Xarxa Barcelona Antirumors i per tant, també al Casal de Barri volem participar d’aquest canvi. És per això que us posem al dia de les nostres inquietuds i fem una crida a aquelles persones que vulguin treballar la interculturalitat amb nosaltres. Us deixem algunes fotografies de l’acte, i us animem a demanar-nos informació sobre la xarxa antirumors!

 

Fotografies del Grup de Comunicació de la Xarxa Antirumors.


Comments are closed.